Hirdetés

kikoto.lap.hu / Dunai kikötők

Dunai kikötők

Kikötői szolgáltatások, hosszú távra bérelhető city logisztikára alkalmas ingatlanok, Ro-Ro kikötő Budapest szívében

Tensi Paks Utazási Iroda&Paksi Turisztikai Információs Iroda

Dock 8A csodálatos dunai rendezvényhelyszín Budapest központjában, lenyűgöző panorámával a Budai Várnegyedre, egyben közforgalmú kikötője a Hop on Hop off városnéző hajóinknak. A helyszín állófogadás esetén 200 fő, ültetett fogadás esetén 100 fő befogadására képes. Dock 8A-t és hajóinkat ajánljuk bulikra, családi és céges hacacárékra, rugalmas feltételekkel és kedvező árakkal!

GELOPORT SZOB

Budapesten a Kis-Dunán elhelyezkedő hajónkat és hajókikötőnket, klubunkat (Kalózok Jacht Klub Budapest) a napi többszöri zsilipnyitás versenyképessé teszi a budapesti nagy-dunai kikötőkhöz viszonyítva. Vizisport centrumunkban indián kenu, kajak és csónak kölcsönözhető, várjuk a mozgás és a "szelídvizek" szerelmeseit.

A Kisapostagi Yacht Klub 86 férőhelyes úszóműves hajókikötője a Duna egy csendes, védett öblében található gyönyörű környezetben. Ide látogató vendégeink részére színvonalas szolgáltatást nyújtunk vízen és szárazföldön egyaránt.

Kishajó kikötőhelyek, a neszmélyi hajóskanzennél, korlátozott számban, májustól októberig bérelhetők.

Neszmély község idilli környezetében található a Hajóskanzen, ahol yacht, motorcsónak, kishajó kikötőhely bérelhető a Hajóskanzen területén. Továbbá A Szent Ilona-öbölben sorakozó gőzhajók egész napos páratlan kikapcsolódást biztosítanak a családnak.Részletes információért keresse Horváth Erikát (30/385-10-70), a Hajóskanzen vezetőjét.

Meghatározás:

Kikötök gyorsabb megtalálása érdekében a linkgyűjtemény nagy segítséget
nyújt keresésben. Linkgyűjtemény a kikötőket tengerek és földrészenként
rendszerezi.

Kikötök gyorsabb megtalálása érdekében a linkgyűjtemény nagy segítséget
nyújt keresésben. Linkgyűjtemény a kikötőket tengerek és földrészenként
rendszerezi.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Dunai kikötők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés